Haag Wonen

Tactisch Service Coördinator

Jouw kennis en ervaring in het coördineren van dagelijks onderhoud is de sleutel tot ons succes. Wij zijn op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Binnen ons team hebben we drie gebiedsteams. In jouw rol coördineer je de werkzaamheden binnen één van deze teams. Jij bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van de reparatieverzoeken, onderhoud bij verhuizingen, de coördinatie en administratieve afhandeling van deze werkzaamheden. Je maakt deel uit van een team met drie coördinatoren onder leiding van een teammanager. Vanuit het controleplan en prestatieafspraken coördineer jij met jouw team de werkzaamheden van de aannemers.

Een kernonderdeel van je werk is het bedenken van oplossingen voor grote en structurele problemen. Sterker nog, voordat er problemen ontstaan heb jij dit al gezien en handel je proactief om dit te voorkomen. Je optimaliseert onze dienstverlening, waaronder huurderstevredenheid en klachtenmanagement. Jij zorgt voor een optimalisatie van onze samenwerking met de ketenpartners en een optimale procesinrichting. Hierbij coördineer je ook de noodzakelijke controles omtrent kwaliteit en kosten zodat deze geborgd en gedocumenteerd zijn in ons systeem.

Daarnaast kun jij ingezet worden als projectleider binnen het bedrijfsonderdeel Wonen, waarbij je een actieve bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van onze diensten en bent vraagbaak voor de overige Service Coördinatoren. Elke coördinator zal zich focussen op één ontwikkelthema.

Kortom, met jouw kennis en ervaring speel jij een cruciale rol binnen het team Dagelijks Onderhoud.

 

Dit doe je niet alleen!

Binnen het bedrijfsonderdeel Wonen maak je onderdeel uit van het team Dagelijks Onderhoud. Samen met bijna 30 betrokken collega’s werk jij aan de missie van Haag Wonen. Je komt te werken in een prettige, informele en diverse werkomgeving. We geloven dat verschillende perspectieven, achtergronden en culturen nodig zijn om succesvol te zijn. We zoeken daarom collega’s die samen met ons willen bouwen aan onze mooie stad Den Haag, ongeacht van wie je houdt, waar je vandaan komt of waar je in gelooft.

 

Wat Haag Wonen in jou zoekt

Je hebt enige kennis op het gebied budgetbewaking en hebt kennis van relevante wet- en regelgeving met name op het gebied van volkshuisvesting. Bij Haag Wonen werken mensen met een groot maatschappelijk hart. Wij leveren samen een bijdrage aan de samenleving. Jij vindt het belangrijk dat je werk doet wat ertoe doet.

 

En verder beschik jij over:

  • Hbo werk en denkniveau;
  • Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
  • Je hebt enige ervaring in het coördineren van werkzaamheden;
  • Affiniteit met en enige kennis van volkshuisvesting, techniek en onderhoud;
  • Goede communicatieve vaardigheden

 

Waar je bij Haag Wonen op kunt rekenen

  • Je functie valt in loonschaal I: € 4.088,- tot € 5.376,- op basis van een 36-urige werkweek en passend bij je ervaring.
  • Een fulltime werkweek van 36 uur per week;
  • Je begint met een tijdelijk contract voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
  • Voor je dagelijkse woon-werkverkeer krijg je een reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding bij thuiswerken of deur-tot-deur ov-vergoeding;
  • Halen we onze organisatiedoelstellingen? Dan krijg je onder bepaalde voorwaarden in december een eindejaarsuitkering;
  • Een goed pensioen van SPW en je kan deelnemen aan de collectieve zorgverzekering;
  • Deelname aan de cafetariasysteem, zodat jij arbeidsvoorwaarden met elkaar kunt ruilen;
  • We vinden het als Haag Wonen belangrijk dat al onze medewerkers elke dag vitaal aan het werk kunnen. We dragen ons steentje daaraan bij met fruit op kantoor. 
  • Een laptop en telefoon van de zaak.

 

Wij zijn Haag Wonen, puur Haags en trots op onze stad!

Haag Wonen helpt mensen met een bescheiden inkomen aan goed wonen in Den Haag. Wist je dat in Den Haag 1 op de 10 mensen in een huis van ons woont? Voor hen zetten wij een stap extra. Samen met collega’s, huurders en samenwerkingspartners werken wij aan een mooie stad waarin iedereen mee kan doen. 

 

Hebben we je nieuwsgierigheid gewekt?

We ontvangen je cv en motivatiebrief graag. Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Justin Adjiembaks (Teammanager Dagelijks Onderhoud), via 06 30 69 32 37.

 

Dit is de procedure:

  • Stuur jouw cv en motivatiebrief zo snel mogelijk naar ons op.
  • Jij hoort binnen 5 dagen of jij wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.
  • Is dit het geval? Onder het genot van een kop koffie leren wij jou graag beter kennen!
  • Bevalt dit van beide kanten? Dan volgt er een tweede gesprek.
  • Na een arbeidsvoorwaardengesprek, referentencheck, CV-check, social media check en na het overhandigen van een VOG openen wij met heel veel plezier onze deuren voor jou! Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:

Referentienummer:

2023-407

Locatie:

Den Haag

Contactpersonen:

Justin Adjiembaks

tel.: 070 250 70 64

mobiel: 06 30 69 32 37

Bedrijfspagina:

http://www.haagwonen.nl

Kantooradres:

Waldorpstraat 80 2521 CD Den Haag