Haag Wonen

Vastgoed Data Steward

Met jouw expertise en passie in vastgoeddatabeheer, ben jij degene die het verschil zal maken. Jouw talent is precies wat wij zoeken!

 

Wat ga je doen?

We vinden het belangrijk dat data van Haag Wonen vindbaar, toegankelijk, interpretabel en herbruikbaar is (FAIR). Jij adviseert vanuit een bedrijfskundig invalshoek over het beheer van verschillende vastgoeddatastromen.

Om onze huurders en toekomstige huurders te kunnen voorzien van kwalitatief goede en duurzame woningen is de data van onze woningen cruciaal. Jouw rol is om de juiste data

actueel en betrouwbaar te maken ondersteunend aan onze primaire bedrijfsprocessen. Met bedrijfsprocessen als uitgangspunt onderzoek jij de databehoefte. Hiervoor adviseer je gevraagd en ongevraagd over de toepassing van databeleid in relatie tot de bedrijfsprocessen. Het vertalen van databeleid naar datastructuren, procedures en werkinstructies voor de data-eigenaren is jou niet onbekend. Het inventariseren en het opstellen van kwaliteitseisen behoren tot één van je verantwoordelijkheden. Het houdt hierbij natuurlijk niet op. Jij bent diegene die signaleert, risicoanalyses uitvoert en rapporteert over de uitkomsten.

Kortom, met jouw expertise zorg jij samen met verschillende specialisten voor het beschikbaar en toegankelijk maken van data.

 

Dit doe je niet alleen!

Je maakt onderdeel uit van het bedrijfsonderdeel Vastgoed, maar jouw rol is om de verbinding te leggen op gebied van data vanuit de onderhoudsprocessen, de investeringsprocessen en de vastgoeddata zelf. Vanuit het bedrijfsonderdeel vastgoed werk je dan ook samen met betrokken collega’s in verschillende teams. Je komt te werken in een prettige, informele werksfeer, waarbij humor en zelfspot gewaardeerde kwaliteiten zijn. Wij vinden diversiteit binnen onze teams belangrijk, dit zorgt namelijk voor leuker werk en beter presteren. En blije medewerkers zorgen weer voor blije huurders.

 

Wat Haag Wonen in jou zoekt

Je hebt brede kennis van bedrijfskundige processen en tools en bent bekend met datamanagement en data-governance (DAMA-DMBOK). Bij Haag Wonen werken mensen met een groot maatschappelijk hart. Wij leveren samen een bijdrage aan de samenleving. Jij vindt het belangrijk dat je werk doet wat ertoe doet.

 

Jij beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
  • Beheersing van Power BI en basiskennis van SQL en DAX;
  • Analytische en probleemoplossende vaardigheden;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

 

Waar je bij Haag Wonen op kunt rekenen

  • Je functie valt in loonschaal K: € 4.804,- tot € 6.493,- op basis van een 36-urige werkweek en passend bij je ervaring.
  • Als Data Steward werk je 36 uur per week;
  • Je begint met een tijdelijk contract voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we stimuleren het volgen van opleidingen en trainingen van harte;
  • Voor je dagelijkse woon-werkverkeer krijg je een reiskostenvergoeding, een tuiswerkvergoeding bij thuiswerken of deur-tot-deur ov-vergoeding;
  • Halen we onze organisatiedoelstellingen? Dan krijg je onder bepaalde voorwaarden in december een eindejaarsuitkering;
  • Een goed pensioen van SPW en je kan deelnemen aan de collectieve zorgverzekering;
  • Deelname aan het cafetariasysteem, zodat je jouw arbeidsvoorwaarden met elkaar kunt ruilen;
  • We vinden het als Haag Wonen belangrijk dat al onze medewerkers elke dag vitaal aan het werk kunnen. We dragen ons steentje daaraan bij met fruit op kantoor. 
  • Een laptop en telefoon van de zaak.

 

Wij zijn Haag Wonen, puur Haags en trots op onze stad!

Haag Wonen helpt mensen met een bescheiden inkomen aan goed wonen in Den Haag. Wist je dat in Den Haag 1 op de 10 mensen in een huis van ons woont? Voor hen zetten wij een stap extra. Samen met collega’s, huurders en samenwerkingspartners werken wij aan een mooie stad waarin iedereen mee kan doen. 

 

Hebben we je nieuwsgierigheid gewekt?

We ontvangen je cv en motivatiebrief graag. Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Kirsten Dubbelman (Directeur Vastgoed), via 06 50 66 15 73.

 

Dit is de procedure:

  • Stuur jouw cv en motivatiebrief voor 12 mei 2024 naar ons op.
  • Jij hoort zo snel mogelijk of jij wordt uitgenodigd voor een gesprek.
  • Is dit het geval? Onder het genot van een kop koffie leren wij jou graag beter kennen!
  • Na een arbeidsvoorwaardengesprek, referentencheck, CV-check, social media check en na het overhandigen van een VOG openen wij met heel veel plezier onze deuren voor jou! Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:

Referentienummer:

2024-005

Sluitingsdatum:

12-05-2024

Locatie:

Den Haag

Contactpersonen:

Kirsten Dubbelman

tel.: (070) 250 70 99

mobiel: 06 50 66 15 73

Bedrijfspagina:

http://www.haagwonen.nl

Kantooradres:

Waldorpstraat 80 2521 CD Den Haag