Haag Wonen

Coördinator Informatiebeveiliging en Privacybescherming

 

Ben jij de coördinator Informatiebeveiliging en Privacybescherming die ons een stap verder brengt op het gebied van (digitale) veiligheid? Haag Wonen heeft een grote verantwoordelijkheid rondom informatiebeveiliging en privacybescherming.Hier hebben wij jouw expertise bij nodig!

 

Betekenen de afkortingen NIS2, ISAE, BIC iets voor jou? En zie jij al voor je hoe deze vertaalt naar onze organisatie en wel zo dat iedereen het belang omarmt? Solliciteer dan snel.


Wat ga je doen?

In jouw rol als Coördinator Informatiebeveiliging en Privacybescherming ben je dagelijks bezig met het ontwikkelen en implementeren van het informatiebeveiligings- en privacybeleid. Hierbij zorg je voor de daarbij behorende processen en protocollen. Je zet je kennis en ervaring in om de organisatie te adviseren en biedt praktische oplossingen die het veilig en verantwoord werken vereenvoudigen. Je onderneemt acties die onze digitale weerbaarheid en awareness vergroten. In het geval van beveiligingsincidenten en datalekken ben jij het eerste aanspreekpunt en bewaak je de verdere afhandeling van zaken. 

 Haag Wonen werkt nauw samen met stakeholders en marktpartijen. Dit geldt ook voor onze ICT. Vanuit een regiemodel werken we samen met leveranciers en de interne organisatie. Dit vormt een extra uitdaging voor de coördinator Informatiebeveiliging en Privacybescherming.

 

Dit doe je niet alleen!

Je komt terecht bij de afdeling Informatievoorziening & ICT (I&I). De afdeling I&I bestaat uit Informatie- en datamanagement, Informatieanalyse, Functioneel Beheer, Regie en Servicedesk (14 FTE).

 

Geen dag is hetzelfde. Zo zou je dag er uit kunnen zien…..

Je begint met een call. Een medewerker geeft aan per ongeluk een bestand met namen te hebben verstuurd. Vervolgens spreek je met de ERP-leverancier over de opvolging van de ISAE-verklaring. Om 11 uur heb je een koffiemomentje, hoera een van je collega’s is jarig. In de middag stem je af met je collega’s van andere woningcorporaties en later zit je de werkgroep BIC voor. Je werkt tussendoor aan presentatie voor de afdeling Dagelijks Onderhoud. Daarin laat je zien waar het team in hun dagelijks werk op het gebied van privacy tegenaan loopt en hoe zij hiermee moeten omgaan. Morgen komen weer nieuwe vragen op je pad. Kortom geen dag is hetzelfde. Er is genoeg te doen!

 

 Wat Haag Wonen in jou zoekt

Je bent flexibel en daadkrachtig. Je kunt effectief communiceren op alle niveaus en weet op basis van je overtuigingskracht het belang van veilig en verantwoord werken over de bühne te brengen. Als informeel leider zet je anderen aan tot het leren (van fouten) en de wil om het steeds beter te doen.

En verder beschik jij over:

  • Aantoonbaar HBO+ werk en denkniveau;
  • Een bedrijfskundige en/of Informaticaopleiding;
  • 2 – 5 jaar werkervaring;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift;
  • Uitgebreide kennis van de AVG en andere relevante privacy- en beveiligingswetgeving en normen;
  • Ervaring met het ontwikkelen en implementeren van privacy- en informatiebeveiligingsbeleid;
  • Ervaring met het coördineren van incidentrespons en het uitvoeren van onderzoeken;
  • Kennis en ervaring als adviseur en projectleider;
  • Goede analytische vaardigheden.

 

Waar jij bij Haag Wonen op kunt rekenen

  • Als coördinator Informatiebeveiliging en Privacybescherming werk je 36 uur per week;
  • De functie valt in loonschaal K. Je wordt ingeschaald op basis van je kennis en ervaring. Dit is minimaal €4.804,- tot maximaal €6.493,- op basis van een 36-urige werkweek;
  • Je begint met een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar, maar wel met uitzicht op een vast dienstverband.

Haag Wonen is een ambitieuze organisatie. Je functie is daarom uitdagend, afwisselend en doet recht aan je talenten. Omdat Haag Wonen jou als talent wil behouden, investeert zij in jou. Zo kun je rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook op ontwikkelkansen zoals een persoonlijk ontwikkelbudget. Je komt te werken in een prettige, informele werksfeer. Bij Haag Wonen werken mensen met een groot maatschappelijk hart. We geloven dat verbinding met onze klanten, collega’s en andere samenwerkingspartners zorgt voor meer motivatie, betrokkenheid en werkplezier. Daarom werken we gemiddeld per maand minimaal de helft van onze werkdagen fysiek op kantoor. De overige tijd kun je vanuit huiswerken. Ook dat wordt gefaciliteerd.

 

Hebben we je nieuwsgierigheid gewekt?

We ontvangen je cv en motivatiebrief graag. Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op via: werkenbij@haagwonen.nl

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

 

 

Nu je besloten hebt om te solliciteren, is dit de procedure:

  • Stuur jouw cv en motivatiebrief zo snel mogelijk op.
  • Binnen een week hoor je of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
  • Is dit het geval? Onder het genot van een bak koffie of thee leren wij jou graag beter kennen!
  • Was dat een succes? Dan praten we in een tweede ronde met elkaar verder waarbij je ook leden van het team en van de organisatie leert kennen.
  • Willen we daarna met elkaar verder? Dan ontvang jij van ons een digitaal arbeidsvoorwaardenvoorstel. Nadat jou de tijd gegund is deze goed te lezen (het moet de goede keuze van twee kanten zijn!) bellen we je op.
  • Na een referentencheck, CV-check, social media check en na het overhandigen van een VOG openen wij met heel veel plezier onze deuren voor jou!

 

Vacature delen via:

Werkuren:

Fulltime

Locatie:

Den Haag

Bedrijfspagina:

http://www.haagwonen.nl

Kantooradres:

Waldorpstraat 80 2521 CD Den Haag